Een Stoelmassage op de werkvloer?

Heb je de gezondheid en welzijn van je medewerkers hoog in het vaandel?

Met regelmatige stoelmassages op je werkvloer investeer je in de gezondheid van je medewerkers en laat je merken dat je verzuimpreventie echt van belang vindt binnen je bedrijf

Gezondheid medewerkers

Regelmatige stoelmassages bevorderen het lichaamsbewustzijn van de medewerker. Dit bewustzijn is nodig om verkeerde werkhoudingen te zelf te corrigeren en te voorkomen.

Door het regelmatig behandelen worden werk gerelateerde klachten aan bijvoorbeeld armen, rug en nek aangepakt en verminderd.  Spanningsblokkades in het lichaam worden opgeruimd waardoor spanning gerelateerde klachten, als bijvoorbeeld hoofdpijn en migraine,  minder worden.

Effect op de medewerker

Behalve dat een stoelmassage een moment van optimale ontspanning is, draagt het ook bij aan:

– het verbeteren van de concentratie en het versterken van het immuunsysteem

–  het activeren van de energie doorstroming.

– het soepeler worden van de spieren en gewrichten

– Ondersteunen en versterken van het herstel van medewerkers die terugkeren na een verzuimperiode.

Kortom, de ingrediënten voor een gezonde en vitale medewerker.

Praktisch

In 20 minuten worden handen, hoofd, nek, schouders, armen en rug van je medewerker behandeld in een combinatie van massage, acupressuur en aan yoga ontleende strekkingen.

De stoelmassage wordt gegeven op een massagestoel in een rustige (deels afgescheiden) ruimte in het bedrijf. Ik maak geen gebruik van olie en kleding en schoenen blijven aan.

Tarieven

Mijn tarief is €70,- per uur exclusief BTW (21%) en reiskosten

Stoelmassage vallen onder de werkkostenregeling (WKR). Bij regelmatige stoelmassage is het aan te raden het op te nemen in het ARBO beleid waardoor het forfait van de WKR ongemoeid blijft.